You are here: Home » Bikkeltraining

Bikkeltraining

Ik bied twee bikkeltrainingen aan:

  • Brugklastraining Brugklas bikkels – gebaseerd op het populaire boek Brugklas Bikkels.
    Wat betekent de overstap van groep 8 naar de brugklas? Wat gaat er veranderen, en wat blijft hetzelfde? En hoe hou ik me staande als ik al gestart ben?
    Met de brugklastraining ‘Brugklas Bikkels’ ( in een groepje of alleen) ben je goed voorbereid op jouw jaar in de brugklas. Je leert alles wat je moet weten om vol zelfvertrouwen een goede start te maken op je nieuwe school! Of misschien ben je al begonnen maar zou je graag wat relaxter willen zijn?Wat gaat er veranderen als brugklasser en hoe ga je daarmee om? Hoe maak je nieuwe vrienden en wat doe je tegen pestkoppen? Hoe blijf je ontspannen en hoe maak je een stevige, zelfverzekerde indruk? En weet jij eigenlijk what’s done en what’s not done in de brugklas en op de middelbare school?
  • Huiswerktraining Huiswerk bikkels  
    Waarom zou ik aan mijn huiswerk beginnen, hoe hou ik de meeste vrije tijd over, hoe leer ik slim en efficiënt en hoe hou ik mijn aandacht erbij?
    Deze vragen staan centraal in de eigentijdse training ‘Huiswerk Bikkels’ (deelname in een groepje of individueel). Ontwikkeld op basis van de laatste inzichten door orthopedagogen en onderwijsspecialisten van Spectrum Brabant. Vanuit de jarenlange expertise met (vaak onwillige) leerlingen, zijn de beste en slimste tips, stappenplannen en kennis samengevoegd in de training. Op een vlotte, aantrekkelijke manier worden met behulp van zeurfeitenbest-bewaarde-huiswerkgeheimen en puberexcuses leerlingen alles bijgebracht wat nodig is om een goede start te maken op het voortgezet onderwijs.